top of page
Schermafbeelding 2020-01-26 om 16.21.48.

 

Oui, oui that's me!

 

Oui oui, That’s me! Die andere blonde op de foto heet (happy)Camper.

Ik ben geboren in 1988 in het kunstenaarsdorp Bergen (NH) en woon inmiddels alweer 4 jaar samen aan de kust van Scheveningen met mijn grote liefde en mijn doggo (happy) Camper.

 

Op jonge leeftijd ben ik door een fotograaf voor de camera gezet en het balletje begon te rollen. Jarenlang heb ik over de hele wereld in de fashion branche gewerkt voor diverse modemerken en leefde ik uit mijn koffer. Mijn draai vond ik echter pas als fotografe aan de andere kant van de camera dus die koffer is er nu niet meer, maar mijn kennis en ervaring zet ik graag in tijdens lifestyleshoots en bruiloften! Mijn werk wordt er intiemer en veel persoonlijker door.

Het wordt jullie dag, de dag waar je altijd van gedroomd hebt, de dag die je altijd als een mooie herinnering gaat koesteren. Ik snap dat het heel bijzonder is en ik zorg ervoor dat jullie er ongeremd van kunnen genieten. Ik fotografeer daarom op een relaxte manier waarbij ik bijna onzichtbaar probeer te blijven, maar don’t worry! Mocht je me nodig hebben om bijvoorbeeld je jurk of je haar even goed te doen, dan ben ik er ook! Tijdens de shoot help ik jullie met aanwijzingen zodat jullie perfect op de foto staan, hier komt mijn werkervaring echt heel goed van pas!

Ik ben een gevoelsmens en daarom zijn intuïtie en emotie de belangrijkste elementen in mijn fotografie. Ik vind het elke keer weer bijzonder om een stille getuige te mogen zijn en doe dit werk dan ook echt met passie! Tja, eigenlijk ben ik net als dat andere blondje op de foto een echte Happy Camper!

 

Charis

Anchor 1
bottom of page